5 روند داغ طراحی گرافیکی برتر

توسط

از هیجان‌انگیزترین بخش‌های کار یک طراح گرافیک، جستجوی ترندهای بصری جدید است. زیبایی خاصی در تغییر و تحول پیوسته‌ی سبک‌های طراحی‌ گرافیکی نهفته است که متعلق به گذشته، و ترکیب کردن آن‌ها با جنبش‌های طراحی امروزی می‌باشد. این جنبش‌های جدید، زوایا و دیدگاه‌های جدیدی خلق می‌کنند که همیشه الهام بخش است.

در این مقاله از وبلاگ نیل پیکسل قصد داریم که  ۵ ترند داغ و پراستفاده را معرفی کنیم و نشان دهیم که چقدر آسان می‌توانید آن‌ها را بازآفرینی و در پروژه‌هایتان استفاده کنید.

۱‍. مجسمه‌های باستانی به صورت سه بعدی


استفاده از مجسمه‌هایی سه بعدی باستانی یا شمایلی کلی از آن‌ها در پوسترها، طراحی صفحات وب و محتواهای گرافیکی نمایشی مخصوص مدل‌سازی (مثلا طراحی گرافیکی دکوراسیون داخلی خانه) روز به روز در حال افزایش است. اگر می‌خواهید بر روی تضادها، خلاقیت، اصالت، و کانسپت‌های روشن‌فکری تاکید کنید و مانور دهید، یا صرفا به دنبال جلب توجه هستید، این ترند را مد نظر قرار دهید.

مجسمه‌های باستانی در پس‌زمینه‌های مینیمال و با طراحی‌های تمیز و مرتب می‌توانند غیرمنتظره به نظر برسند؛ اما به خوبی در این قالب‌ها هماهنگ می‌شوند.

۲‍. شکل‌های نامنظم و پر شده با گرادیان‌های مدرن


عکس‌ها و تصاویر، استفاده‌ی زیادی در طراحی بصری دارند. استفاده از شکل‌های ناهمگون و نامنظم؛ متضاد اشکال منظم هندسی با گرادیان رنگ‌های پر جنب و جوش ممکن است مسیری جایگزین برای یک تجربه‌ی طراحی جدید و جذاب باشد.

به علاوه، این طرح‌ها باعث صرفه‌جویی زیاد در زمان می‌شوند و به راحتی خلق می‌شوند.

این افکت را می‌توانید هم در طرح‌های بیولوژیک و هم در نمایش یک مفهوم روشن‌فکرانه، انتزاعی یا نوآورانه استفاده کنید یا در صورت تمایل، در طراحی یک اسکرین سیور جدید از آن بهره ببرید!

۳‍. دو رنگ


دو رنگ یا «افکت ویژه‌ی طراحی در یک دقیقه». شما به سادگی، یک عکس یا تصویر را با دو رنگ متضاد، مثلا قرمز و آبی، پر می‌کنید، و از این طریق یک ریتم پر جنب و جوش به طرح می‌افزایید.

این تکنیک مدت‌ها پیش، هنگامی که رنگ‌های اصلی (فیروزه‌ای، سرخابی، زرد، سیاه) بسیار گران بودند در صنعت چاپ استفاده می‌شد؛ اما طراحان به طراحی تک رنگ راضی نبودند.

طراحی دو رنگ در گذشته مشابه یک فرصت بود که این تکنیک امروزه در اوج شکوفایی خود قرار دارد. این ترند به طور گسترده در اسپاتی‌فای، طراحی پوسترهای سینمایی و موارد دیگر استفاده می‌شود.

برای خلق این افکت معمولا از یک پنجره‌ی تنظیم در فوتوشاپ به نام gradient map استفاده می‌شود. اگر می‌خواهید به بهترین نتیجه در این افکت دست بیابید، از یک پس‌زمینه‌ی تک رنگ استفاده کنید.

۴‍. کلاژ خراب/ پاره پوره/ نقاشی شده


خراب، پاره پوره، نقاشی‌شده ، خراش‌دار، سوخته، بریده یا تهیه شده با هر سبک ساختار شکنانه‌ی دیگر هم می گویند. این سبک طراحی از آن نوع عناصر بصری است که دوست دارید با یکدیگر کلاژ و مخلوط کنید تا مخاطب خود را دچار شگفتی کنید. به دلیل آزادی و صراحت بیانی که از طریق ترکیب کردن آن، طرح‌های تکه و پاره به دست می‌آید که طرفداران خود را دارد.

این ترند، در تضاد با طراحی پاکیزه، صاف و ساده و مینی‌مال قرار می‌گیرد. برخی این ترند را یک مفهوم پست مدرن از سبک‌های طراحی می‌نامند؛ چرا که چیزهای معمولی را به چیزهای خارق‌العاده تبدیل می‌کند.

البته، طراح گرافیک، پائولا شر، گفته است:

«خلق یک طراحی مینی‌مال و تمیز و مرتب، مثل این می‌ماند که من بخواهم اتاقم را مرتب کنم، و من به قالبی نیاز دارم که رساتر و پر حرف تر باشد؛ یعنی ایجاد یک روح جدید!».

این ترند دقیقا یک روح جدید خلق می‌کند.

۵. موندریانیسم

این ترند از آن‌جا شروع شد که پیت موندریان (نقاش هلندی) نقاشی معروفش را به نام «ترکیبی از قرمز، زرد، آبی و مشکی» در سال ۱۹۲۱ خلق کرد. این قطعه‌ی هنری، با استفاده از رنگ‌های اصلی و خطوط واضح و مرتب، به یکی از آثار کلاسیک نقاشی انتزاعی تبدیل شدکه تا امروز هم الهام‌بخش طراحان بوده‌ است.

امروزه، ایده بزرگ پشت طرح ساختاری پیت موندریان با نامی جدید، در طراحی صفحات وب، دوباره متولد شده‌ است: «موندریانیسم».

طرح‌های شبه موزاییکی به طور گسترده در صفحات وب استفاده می‌شوند؛ چرا که  طرح‌های شفاف و مرتب مستطیلی‌شان،  به راحتی پاسخگوی استفاده در صفحه نمایش‌هایی با ابعاد مختلف هستند.

ترند افتخاری


یک قالب بسیار جالب وجود دارد که در آن به شکل جالبی از مستطیل‌هایی استفاده می‌شود که به صورت لایه‌ای بر روی یکدیگر قرار گرفته‌اند. با استفاده از یک تصویر یکسان هم در پیش‌زمینه و هم در پس‌زمینه‌ی تصویر، اما دراندازه‌های مختلف ماسک‌های برش خورده، می‌توان به یک افکت با طراوت و هیپنوتیزم‌ کننده دست یافت. این سبک پتانسیل زیادی برای تبدیل شدن به یک ترند موفق را دارد.

ممکن است بپسندید

دیدگاه خود را بنویسید ...

آدرس ایمیل شما منتشر نمیشود.